9-12 жовтня в Краматорську відбудеться тренінг на тему захисту прав цивільного населення під час збройного конфлікту

ГО «Альянс за громадянські права» в рамках проекту «Жінки на захисті прав людини під час збройного конфлікту» оголошує набір на тренінг для представниць органів влади, що працюють з жінками, активісток жіночих організацій/ініціатив та ЗМІ «Проведення інформаційної кампанії «Збройний конфлікт та права людини — інструменти та методи». 

«Тренінг відбудеться 09 – 12 жовтня 2018 року у м. Краматорськ (Донецька область). Під час тренінгу учасниці обговорять основні тези «Закону про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій та Луганській областях» і наслідки прийняття Закону для мирного населення, а також Міжнародного гуманітарного права в українських реаліях. В наслідок тренінгу учасниці розроблять власні інформаційні кампанії та проведуть інформаційні сесії у власних громадах (організація надає фінансову підтримку на проведення інформаційних сесій). В цілому проект сприятиме підвищенню рівня обізнаності населення щодо прав та свобод громадян України в умовах збройного конфлікту», — зазначено в повідомленні.

Бажаючим взяти участь пропонують заповнити анкету за посиланням: https://goo.gl/forms/zRmx6yXQwVuHZMWy1 до 30 вересня 2018 року.