Переваги точкових світильників

Точкові світильники є чудовою альтернативою центральному підвісному світлу. Встановити їх в приміщеннях, де єдине джерело світла — настінні світильники, є досить влучним рішенням, оскільки це може кардинально змінити відчуття простору. Господарі відмічають, що завдяки такому джерелу світла вони чітко зрозуміли різницю між темним простором і яскравим, їх приміщення стало набагато зручнішим.

Що таке точкові світильники

Прийнято вважати, що це будь-який пристрій, що забезпечує світло на локальному рівні, має малі габарити та зрозумілий метод кріплення. Сьогодні це вже звичний для всіх пристрій, оскільки будь-хто бачив такі світильники в кімнатах на стелі або стінах, на паркових чи садових доріжках або в офісах.

Для більш чіткого розуміння суті роботи цього пристрою потрібно пояснити з чого саме вони складаються. Отже, кожен точковий світильник має: корпус, джерело світла (зазвичай це LED- лампа необхідного розміру), технічні компоненти (мікросхеми та інші деталі), фіксатори (для монтування) та декоративний елемент (плафон, або те, що залишається видимим людському оку).

Види точкових світильників

Різноманітність цих пристроїв сьогодні може збити з толку звичайну людину, тому щоб правильно підібрати точковий світильник важливо засвоїти декілька основних класифікацій. Для початку варто визначитися зі способом монтажу, відповідно до цього критерію доведеться обирати між:

  • накладні ( їх використовують на твердих поверхнях стелі, зазвичай тоді, коли немає можливості зробити встановлювальну нішу);
  • врізані (найпоширеніший вид, завдяки можливості бути вмонтованими у будь-які поверхні, навіть гіпсокартон, рейкові та натяжні стелі);
  • підвісні (головна відмінність від попередніх видів у тому, що корпус вмонтовано у поверхню, а лампа підвішена до нього).

 

Більше класифікацій та варіантів для вибору можна знайти за посиланням: www.linija-svitla.ua/catalog/tochechnoe. Тут знайдуться як діодні світильники, так і галогенні, також варіанти як з функцією повороту лампи, так і без.

Переваги точкових світильників

Колись звичайні прожектори мали репутацію великої потужності, але світлодіодні лампи змінили все це. Вони можуть працювати протягом десятків тисяч годин без збоїв.

Такі світильники бувають різних розмірів. Ви можете вибирати різні світлі кольори і кути променя так, щоб світло покривало приміщення повністю. Світильники можуть бути вмонтовані в кластерах, при цьому ними можна керувати для встановлення різних світлових ефектів; це зручно в кухнях і ванних кімнатах, де ви можете захотіти засвітити вогні.

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: