Можливості букмекерської компанії Фавбет для ставок на хокей у режимі Live

Огляд Live від букмекерської компанії Фавбет. Перелік ставок та турнірів, які доступні у категорії хокей. Як укладати парі на хокей ще вигідніше.

 

Чим привабливий Live на хокей на сайті Фавбет?

Букмекерська компанія Фавбет пропонує робити ставки на сотні спортивних подій щоденно. Лінія включає багато спортивних дисциплін, у тому числі і хокей. Ставити на цей вид спорту можна за довго до початку матчів та у прямому ефірі. На думку багатьох гравців, Favbet Live один з кращих серед усіх операторів азартних розваг на Україні.

 

Огляд лінії

Лайв лінія букмекера розповсюджується на понад 10 чемпіонатів. Клієнти компанії можуть слідкувати за результатами та прогнозувати:

— Лігу чемпіонів та чемпіонат світу;

— КХЛ та НХЛ;

— ВХЛ, МХЛ, DEL, DEL 2;

— Екстралігу та Першу лігу Чехії;

— Лігу Магнуса та багато інших турнірів.

Вибір варіантів ставок залежить від важливості матчу. На більшість ігор букмекер приймає парі на перемогу, команду, яка заб’є першою, фори, тотали, точний рахунок, статистичні показники. Ставки можна робити на увесь матч та окремі періоди.

 

Допомога у складанні прогнозів на хокей

На сайті Фавбет є окремий розділ зі статистичною інформацією, яка може бути корисною при виборі варіанту ставки. Там представлені актуальні таблиці, останні результати команд, переможні серії, коефіцієнти на минулі ігри та багато інших даних.

На КХЛ, НХЛ та деякі інші популярні ліги доступні безкоштовні трансляції. Дивитися відео можна при наявності на ігровому рахунку від однієї гривні. Окрім відео, клієнтам букмекерської компанії доступна статистика гри – шайби, фоли, удари, тощо.

 

Мобільна платформа

Слідкувати на хокейними матчами та укладати парі можна не тільки з ноутбука. Букмекер адаптував свою платформу під мобільні пристрої. Тепер жоден матч не буде пропущений. Для перегляду достатньо мати вихід в Інтернет, смартфон чи планшет.

Мобільна платформа представлена мобільною версією сайту, котра запускається у браузері. Також клієнти компанії можуть завантажити фірмовий додаток. Він працює ще швидке, економить мобільний Інтернет.

 

Як завантажити додатки?

Мобільний додаток на пристрої Apple представлений в магазині App Store. У випадку з Андроїд, завантажування виконується з офіційного сайту букмекера. Треба скачати інсталяційний файл та запустити його. Додаток буде встановлено автоматично.

 

Корисні опції для парі Live

Щоб ставки Лайв були більш продуктивними та комфортними, букмекер надав своїм клієнтам декілька цікавих опції.

Функція «Швидка ставка» дозволяє укладати парі в один клік – те, що треба для Лайв, де ситуація на гральному майданчику міняється майже кожну секунду. Користувачу достатньо активувати опцію та встановити фіксований розмір парі. Тепер для його укладання, достатньо просто натиснути на коефіцієнт.

Не менш корисна функція «Дострокового виводу». Вона дозволяє отримати виграш до моменту завершення вибраної гри. За допомогою опції можна зафіксувати прибуток чи мінімізувати втрати, якщо гра йде по іншому сценарію, ніж у прогнозі.

Лайв Фавбет дозволяє гравцям ставити на улюблені команди та заробляти на вдалих прогнозах у прямому ефірі.

 

 

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: