Кращі професії, щоб працювати віддалено

Які віддалені професії дозволяють заробляти від 1000 доларів. Хто, крім айтішників, може працювати з власного дому. Список віддалених професій, які можливо опанувати за кілька днів. 

Достатньо ноутбука: список кращих професій для роботи віддалено

Віддалена робота є актуальною вже третій рік. Після пандемії ковіду настала війна. Тож, найближчим часом, вміння працювати з любої точки у будь-який час — точно стане у пригоді.

В інтернеті віддалена робота — один з найпопулярніших способів заробітку, як і офіційні ігрові автомати ПМ. Обираючи подібний формат роботи — економите на проїзді, офісному одягу,  обідах. Але, що важливіше в наш час — віддалену роботу простіше спланувати з урахуванням графіку електроенергії. І ви не тратите місце роботи, якщо переїдете до іншого регіону.

Тим більше, що віддалена праця давно перестала бути малооплачуваною чи специфічною. Існує багато професій, в яких віддалена робота оплачується в тисячах доларів. А також віддалені вакансії для новачків — без навчання та з мінімальним стажуванням.

Найприбутковіші віддалені професії

Почнемо з тих професій, які приносять непоганий дохід. Звичайно, більшість з них дозволяють заробляти гарні гроші не на старті, а після набутті певного досвіду. Проте, здібна й працбовита людина здатна отримувати від 3 мінімальних зарплат на місяць майже одразу після навчання.

  1. Розробник програмного забезпечення/кодер. В залежності від досвіду та знання мов програмування — може бути найоплачуванішою віддаленою роботою. Спеціалісти цього напряму затребувані як в Україні, так і за кордоном. Проте, професія потребує математичного складу розуму та досить довгого навчання. У її опануванні допоможуть різноманітні курси.
  2. Тестувальник. Вважається “початковою” ланкою на дорозі в IT. Задача тестувальника — за готовими схемами перевіряти дію уже написаних програм. Важливо знати хоча б основи створення програмного забезпечення, протоколи їх оцінки. Строк навчання на тестувальника — від трьох місяців до півроку.
  3. Дизайнер. Ще одна популярна професія для віддаленої роботи. Дизайнер може робити банери для соціальних мереж, оформлювати друковану продукцію, розробляти фірмовий стиль великих компаній. У цій галузі кожен зможе знайти зайняття собі по душі.
  4. Моушн-дизайнер. В найпростішому варіанті — це людина, яка створює анімовані роліки з зображень, підготованих ілюстратором. Далі можна розвиватися у 3D, або опановувати повний цикл роботи — від сценаристики до малювання. В українських онлайн-школах основи професії моушн-дизайнера можна вивчити за 3-4 місяці.

Професії, які майже не потребують навчання

Є серед віддалених професій й інша категорія зайнятості. Тут заробітки суттєво нижчі, ніж у айтішніків. Зате, вам не треба навчатися від 4 місяців до кількох років, щоб опанувати професію. Якщо робота потрібна вже зараз — почати можна вже завтра.

  1. Працівник колл-центру. Сьогодні відповідати на звернення громадян можна не лише з великого офісу, але й у себе вдома. Навушники з мікрофоном та необхідне програмне забезпечення надасть роботодавець. Від працівника очікується бути на зв’язку в оговорені години або відповісти на певну кількість дзвінків. 
  2. Дірект-менеджер. Це людина, яка приймає замовлення та консультує покупців у повідомленнях інстаграм-крамниці. На відміну від SMM-ника, дірект-менеджер не має уміти знімати відео, знати тренди соцмережі та писати тексти. Достатньо мінімальної грамотності та уміння спілкуватися з людьми. Якщо у вас є навики продажника — тим краще.
  3. Перекладач чату. Підходить для людей з хоча б посередньою англійською. Суть роботи в тому, щоб перекладати спілкування у переписках міжнародних шлюбних агенцій. Перекладач виступає куратором спілкування пари та отримує додатковий гонорар, якщо все складеться.
Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: