Поверніться в минуле та дослідіть велику імперію ацтеків з King of Sun

Слот King of Sun працює на базі Swintt і має 5 барабанів і 10 ліній виплат. Зробіть крок до Південної Америки, де ви повернетеся в минуле, щоб дослідити велику імперію ацтеків. Ми всі знаємо, що ацтеки були дуже могутньою цивілізацією і що їхні багатства були величезними. Якщо трохи пощастить, ви можете отримати шматок цього торта. Король чекає на ваше прибуття сайті казино Космолот vkursi.te.ua.

Як грати в слот King of Sun?

Стародавні цивілізації завжди цікаво досліджувати, але перед початком подорожі вам слід зробити ставки.

  • Ставка +/- встановлює рівень ставки.
  • Після того, як ви виберете свої ставки, обертання поштовхне барабани.
  • Автоматичне обертання розгорне панель для вибору кількості автоматичних обертань без перерв.
  • Кнопка «Масті карт» переведе вас у раунд азартних ігор після формування виграшної лінії.

Особливості слота

Король — це дикий символ у грі, який може випадати будь-де на барабанах. Wild може допомогти формувати виграшні комбо, замінюючи виграшну лінію, і він може замінити всі символи в грі, крім Scatter. Крім того, дикий символ має можливість розгортатися та покривати весь барабан.

Безкоштовні обертання

Символ ацтекського храму — це символ функції, який може випадати будь-де на барабанах. Вам потрібно буде отримати принаймні 3 з них за одне обертання, якщо ви хочете запустити бонусну функцію. Після запуску ви отримаєте 12 спінів для початку.

Коли під час функції з’являється дикий символ, він оновить магічні символи до наступного вищого символу. Магічні символи — це фактично всі ваші високооплачувані символи, за винятком Wild і Scatter.

Азартна гра

Після кожного виграшу в базовій грі ви зможете розіграти виграш, щоб отримати шанс подвоїти або почетверити його. Якщо ви хочете подвоїти його, вам доведеться вгадати колір масті, яку намалює дилер, а якщо ви хочете збільшити його вчетверо, вам потрібно буде вгадати колір карти. Майте на увазі, що якщо ви зробите неправильне припущення, ви програєте те, на що зіграли.

Резюме

King of Sun — ваша досить проста і зрозуміла гра. З точки зору дизайну, це середня

Погода
Погода в Киеве

влажность:

давление:

ветер: